[PES 2017] Seventeen Patch 2.0 season 2019/2020 (Update 09/04/20)

35 comments

What's New ?
1. Fixed Some Issues in Previous Version
2. Updated Teams Logo (Al-Taawoun, Brescia, Tokyo Verdy)
3. Updated New Chinese Promotion Teams in CSL 2020 (Shijiazhuang Ever Bright, Qingdao Huanghai)
4. Updated New Asian Teams in AFC Champions League 2020 (Al- Shorta SC, Al-Taawoun, FC Seoul, Sepahan SC, Shabab Al Ahli, Shahr Khodro, Sharjah FC, Suwon Bluewings)
5. Updated MLS Teams (DC United, LA Galaxy, New York City)
6. Added Many Young Indonesian Players (D. Sidoel, J. Simatupang, L. Pace, A. Syahputra, Y. Nugraha, etc)
7. Updated Kitpack   >> DOWNLOAD
8. Updated Facepack >> DOWNLOAD
9. Many Mods are Available and Updated in RECOMMENDED MODS FOR 17PATCH

Changelog 31-03-20
1. Database Adapted from PES 2020 Apply Live Update 12/03/20
2. Updated Competitions to New Season (Licensed Team, Coach, Player Transfers, Structure, Sleeve Badges, etc)
    - AFC Champions League 2020
    - Shopee Liga 1 2020
    - Meiji Yasuda J League 2020
    - Chinese Super League 2020
    - Toyota Thai League 2020
3. Added New Teams (Perth Glory FC, Lechia GdaƄsk, FK Radnik Surdulica)
4. Added Liga 2 Team (Sulut United FC)
5. Added Many Young Players
6. Updated Miniface Gameplan
7. Updated Managers Photo

Changelog 09-02-20
1. Updated European Transfer Window January 2020.
2. Updated Teams Liga 1 2020 (New Season)
3. Added Asean Teams (Kedah FA, Tampines Rovers, Ho Chi Minh City FC, Ceres Negros FC)
4. Added All National Team in Asean preview here>>>
5. Updated Managers
6. Updated Overall Rating Bundesliga Players
7. Updated Bundesliga Miniface Game Plane
8. Arranged All Other Teams According to Country of Origin
9. Fixed Bugs in Previous Version

INFORMATION :
1.  ALWAYS REPLACE All Files when Installing this Update
2.  This Update Includes All Previous Updates
3.  WITHOUT Option File (EDIT00000000)
4.  NECESSARY Have Previous Version (Seventeen Patch 2.0 (AIO))
5.  The PES 2017 Data Pack (DLC 1/2/3) is Optional 

6.  Don't Use Another Graphic Menu if You Don't Want to Experience Problems (Unless You Understand How to Use It)
7. 
Don't Use Bahasa Text Mod & Logo Pack Beside the Recommended for 17Patch


INSTALLATION :
1.  Delete EDIT00000000 in C:\Users\comp name\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2017\save
2.  Delete SYSTEM00000000 in C:\Users\comp name\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2017\save
3.  Extract file [PES2017] Seventeen Patch 2.0 (Update).rar, then Copy/Move "download" Folder to Your PES 2017 Installation. Then click Move/Copy and Replace
4.  Use DpFileList Generator by Baris or MjTs-140914


SPECIAL THANKS :
Purp Mete, itoy, Arif Satria, M Rizki Hariansyah

CREDITS :
peslogos.blogspot.com, freepik.com, Albiore, Smeagol75, lagun-2, ejogc327, Hawke, Jenkey1002, Suat CAGDAS, Txak, baris, Devil Cold52, MjTs-140914, Hendri SimZ, Mustafa U, NFS_FM,QuangTri78, Transcol Depressive, All modder PES Editing and All our friend

SOURCE INFORMATION :
pesmaster.com, transfermarkt.com, fifaindex.com, evo-web.co.uk

TEAM PATCHER :
RP Editor, Sarden Cis, Aanoz Bae, Ujank Glory

Download Link :

     Google Drive     Mediafire     ZippyShare


Alternative Link : CLICK HERE
Password : dirumahaja

(!) Don`t Reupload in Others Links. Use the Original Ones, Respect Our Work







Related Posts

35 comments

  1. Kok jadi engga ada liga francis?

    ReplyDelete
  2. Ini masih ada tim liga 2 nya kan?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Patch yg lain harus di hapus kah?

    ReplyDelete
  5. Pagi Admin,
    1. Apakah update ini masih bisa multi patch dengan cara2 yang sudah pernah disampaikan sebelumnya
    2. Apaha struktur kompetisi di liga 1 Shopee hanya ada Piala Indonesia? Mohon dibantu solve-nya bila sebenarnya full competition.

    Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. bisa
      2. sudah difix di latest update. silakan downlad diatas

      Delete
  6. Why new promoted acl teams and some new promoted chinese team has only 16 player? Did I install wrongly?

    ReplyDelete
  7. Kits bundes liga sama liga 1dan 2 dimana download nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. goto recommended mods -> Kits -> download 17P kit

      Delete
  8. kits nya kok masih default ya, padahal udh download kitpack update terbaru, susunan dpfilelist nya gimana ya gan?

    ReplyDelete
  9. MIN tanya ane main league pakai persebaya pas masuk perempat final piala presiden leg 2 stuk tidak bisa masuk match... itu kenapa ya
    ane coba tanpa sider masih sama stuk juga tidak bisa masuk match

    mohon solusi nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. cek mod pribadi anda terutama face
      coba copot dulu mod dari luar recommended mods kami

      Delete
  10. di master league liga shoppee masuk tercantum sbg liga brazil sehingga di musim selanjutnya mayoritas youth player nya brazil... cara ganti ke indonesia gitu bisa nggak ya

    ReplyDelete
  11. Ini generete nya check all ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. check yg dibutuhkan saja lihat gambar dplist di page recommended mod

      Delete
  12. Mau nanya, downloadnya dr mana aja ya? Baru mau main pes17 lg soalnya hehe

    ReplyDelete
  13. Ini Negara ASEAN kayak Laos, Filipina, Timorleste, dll ada gak mas? Makasih.

    ReplyDelete
  14. Min, di patch ini berarti sudah ada liga bundesliga 2 nya ya? pengen bgt main Master League bundesliga 2 soalnya

    ReplyDelete

Post a Comment